Möt en deckarförfattare under kulturnatten

Under Kulturnatten i Lund nyligen var Tony Johansson på plats och signerade sina böcker. "Självklart borde han också vara på plats i Landskrona när det är kulturnatt", tänkte vi och bjöd helt sonika in honom.
Under Kulturnatten i Lund nyligen var Tony Johansson på plats och signerade sina böcker. ”Självklart borde han också vara på plats i Landskrona när det är kulturnatt”, tänkte vi och bjöd helt sonika in honom.

Tony Johanssons kriminalromaner Den tredje passageraren och Smugglaren är riktiga blandvändare. Den senare har rent av utsetts till en av 2018 års bästa deckare. Hans  tredje roman kommer ut våren 2020. Då som nu är skådeplatsen Landskrona. Under kulturnatten är han på plats på Landskrona Direkts redaktion för att signera sina böcker.

Var ska sleven vara om inte i grytan
Under kulturnatten kommer författaren Tony Johansson att sätta sig vid ett av skrivborden på Landskrona Direkts redaktion för att sälja och signera sina kriminalromaner som båda utspelar sig i Landskrona.

En av romanfigurerna är  förövrigt Gert Lundström grundare av Landskronadigital. Som av en händelse arbetade han tidigare på Landskrona Posten men kom på kant med nyhetschefen och startade då tillsammans med några kollegor nättidningen.
– Det ska bli spännande att se er nya redaktion, hälsar Tony Johansson som är på plats från klockan 20, fredagen den 11 oktober, en våning upp på Gamla Kyrkogatan 21.

Till arkivet