Om digitala nödvändigheter och nyttigheter

Hur gör jag om jag vill använda Landskrona stads e-tjänster i min mobil och kan jag ladda ner en ljudbok från Biblio direkt i mobilen och hur lämnar jag tillbaka den?
Hur gör jag om jag vill använda Landskrona stads e-tjänster och kan jag ladda ner en ljudbok från Biblio direkt i mobilen och hur lämnar jag tillbaka den? Detta och mycket mer får då svar på den 8 oktober då Landskrona stadsbibliotek bjuder in till en dag om digital delaktighet. 

Vi noterar att man på Landskrona bibliotek kommer ägna en heldag åt digitala nödvändigheter och nyttigheter.

Tisdag 8 oktober bjuder Landskrona stadsbibliotek in till en dag om digital delaktighet. Att inte kunna använda internet är att missa en stor del av vad samhällslivet har att erbjuda. Det handlar om digitaliserade myndighetstjänster, banktjänster, hälso- och välfärdstjänster, utbildning, digitala kultur- och nyhetsutbud och plattformar för kommunikation och samvaro.

Landskrona stadsbibliotek bjuder  in till en dag med digital tillgänglighet i fokus, där representanter från kommunen bland annat kommer att berätta om Landskrona stads e-tjänster.

Programmet finns i sin helhet på stadens hemsida: 
https://www.landskrona.se/se-gora/evenemang/e-tjansters-tillganglighet-i-fokus/

Till arkivet