Annons

Arenan tar pulsen på Louise

I minibiblioteket på Puls Arena finns nu en utställning med målningar signerade av Louise Östberg. Verket “Under ytan” som hänger rakt över kopieringsmaskinen är en stor akrylmålning som mäter 120×60 cm.
Foto: Privat.

Sällan har det funnits fler väggar det hänger konst på i Landskrona än idag. Utställningslokalerna är många och en som är välbesökt men trots det i skymundan för konstpubliken är minibiblioteket på Puls Arena där det just nu visas verk av Louise Östberg.

Fram till och den 20 oktober kan man beskåda Landskronakonstnären Louise Östbergs tavlor på Puls Arena. En del av verken har aldrig tidigare visats.
– Under ytan hann precis bli torr innan den fick följa med till denna utställning, berättar Louise Östberg.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser