Noel Berg silver på Svenska Cupen

Noel Berg är rankad tvåa i sin viktklass i landet.

I helgen deltog Landskrona Taekwondo Akademis Noel Berg på svensk cupen 1 i taekwondo. Tävlingen är en av av fyra deltävlingar som utgör svenska elitserien för svensk taekwondo, och ligger som grund för uttag till nästkommande års landslag 2020.

– Noel har gått upp en viktklass och tävlar i junior -73kg där han  tog hem silvret efter att han tyvärr fått lämna walkover i finalen på grund av en kraftigt stukad stortå i semifinalen, berättar klubben sportchef Johan Berg.

Just nu är Noel Berg rankad tvåa i Sverige. Nästa deltävling i elitserien är svenska cupen 2 i Skellefteå 26/10, där siktar han på att kunna vända till en förstaplats på rankningen.

En stukad stortå tvingade Noel Berg att lämna walkover i finalen i Svenska Cupens deltävling 1.
Till arkivet