Annons

Boklok vill bygga på före detta torgplats

Bygglovsansökningar gällande Bokloks tänkta bygge lär klubbas genom på tisdagen.

Boklok vill fortsätta att bygga bostäder norr om Ringvägen. Arbetet med radhusen som ska uppföras mellan Pilåkern och Pilängen har påbörjats men nu tar man sikte på den plats där Karlslundstorget en gång stod. Tanken är att två flerbostadshus med 33 lägenheter ska uppföras.

Annons
 

Men innan planerna sätts i verket så måste ett bygglov till och ett sådant lär klubbas genom när stadsbyggnadsnämnden sammanträder på tisdagen. Bygglovsansökan innehåller även 35 parkeringsplatser, plank som avskiljer lägenheterna på bottenvåningen samt fristående förrådsbyggnader.

Byggarbetet får inte påbörjas förrän stadsbyggnadsnämnden lämnat startbesked.

Såhär tänker sig Boklok att entrén till det nya bygget ska se ut.
Illustration ur bygglovshandlingarna

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser