Annons

Slår ett slag för teatern

Den hoppande musen beskrivs som en fantasifull familjeföreställning om att vara annorlunda, om att försöka passa in trots udda drömmar. En saga om kamratskap och ödmjukhet, om rädslor och mod. Ett magiskt äventyr upp till berget, kantat av möten med de okända.

– Teatern som scenkonst lever i Landskrona!, det budskapet vill den fria teatergruppen Teater Punch ska spridas i staden och dess omgivningar.

Annons
 

– Nedläggningen av Öresundsteatern innebär inte döden för den fria teaterscenen i Landskrona – tvärtom, menar Jonas Holmkvist, skådespelare och producent vid den fria teatergruppen Teater Punch.
– Vi är i högsta grad levande och hoppas kunna expandera under det kommande året.

Sedan i våras är Teater Punch medlem av Teatercentrum Syd, vilket underlättar vid distribution, marknadsföring och sökande av projektbidrag.
– För tillfället ligger fokus på två föreställningar för de något yngre teaterbesökarna, nämligen: ”Den hoppande musen”, samt skräckbarnteatern: ”Dracula” . Premiär för den senare blir det någon gång under våren. ”Den hoppande musen” har redan spelats vid ett flertal tillfällen för en entusiastisk publik, intygar Jonas Holmkvist.

Parallellt med det konstnärliga arbetet pågår sökandet efter en lämplig lokal med en scen i Landskrona.
– Där vi kan sätta upp våra egna föreställningar och dit vi kan bjuda in andra frigrupper för gästspel och samarbeten, som till exempel improvisationskvällar. Vårt mål är att göra Landskrona till en spännande teaterstad där alla ska känna sig välkomna och delaktiga, avslutar Jonas Holmkvist.

Vill du veta mer om Teater Punch rekommenderas ett besök på www.teaterpunch.com

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser