Annons

Framtids(L)öftet på nya uppdrag

Karl Philip Nilsson, tar för sig inom politiken. Är han månde Torkild Strandbergs kronprins?

Karl Philip Nilsson, ledamot i regionfullmäktige och gruppledare för Liberalerna i kollektivtrafiknämnden, har utsetts till Liberala Ungdomsförbundets infrastruktur- och ekonomiskpolitisk talesperson.

Annons
 

2014 gick Karl Philip Nilsson ut gymnasiet. Samma år blev han på hösten invald i kommunfullmäktige. Han har suttit i förbundsstyrelsen för Liberala Ungdomsförbundet (LUF) sedan 2017 och har nu fått utökade ansvarsområden på riksplanet.
– Med spänning tar jag mig an de infrastrukturpolitiska frågorna. Det ett viktigt område där vi har mycket att göra framöver. Inte minst i vad som gäller i upprustning av järnväg och förbättring av kollektivtrafik, säger Karl Philip Nilsson.

Karl Philip Nilsson fick fortsatt förtroende i samband med Liberala Ungdomsförbundets kongress i augusti 2019.
– Det är hedrande att få det fortsatta förtroendet att jobba vidare med de ekonomiskpolitiska frågorna mitt i det stundande arbetet med en ny skattereform. Det är viktigt att skattereformen ser till att skattesystemet blir enklare och gör Sverige mer konkurrenskraftigt, säger Karl Philip Nilsson

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser