Annons

Filmer från när och fjärran på Filmstudion

Köerna ringlade långa till Biograf Maxim när Filmstudion släppte höstsäsongens medlemskort ifjol.

På lördag lär köerna ringla långa till Biograf Maxim. Det är dags för förköp av medlemskort till höstens Filmstudio som drar igång med filmen Red Joan den 23 september.

Annons
 

Att se bio när hösten smyger sig på är populärt. Det märks inte minst då det är dags för förköp av medlemskort till Landskrona Filmstudio. På lördag är det dags igen.
– Vi kommer att ha förköp av medlemskort den 14 september på Bio Maxim mellan klockan 10.00 – 12.00. Det går att köpa max fyra kort per köp, säger Eva Lindfors, ordförande i Landskrona Filmstudio.

För 300 kronor får du under hösten se sex filmer.
– Vi börjar med Red Joan den 23 september. Filmen utspelar sig i Storbritannien dels i nutid, dels under andra världskriget. Det blir spioneri och kärlek och Judi Dench är bra som vanligt, informerar Eva Lindfors.

Två veckor senare visas den prisbelönta filmen Kapernaum.
– Den handlar om gatubarn i Libanon. I centrum står en 12-årig pojke som vill stämma sina föräldrar för att de har satt honom till världen. Pojken är gatusmart och filmen är tidvis tung att se på men intressant och tyvärr sann.

Därefter följer Woman at War (Island), Birds of Passage (Colombia), Den skyldige (Danmark) och slutligen Yao (Senegal)
– En man med senegalesiska rötter men född och uppvuxen i Frankrike (spelad av Omar Sy) kommer till Senegal för att lansera sin bok och blir vän med en pojke. En snäll och varm film, recenserar Eva Lindfors.

Vill du försäkra dig om medlemskort så är det säkrast att förköpa på lördag.
– Det går även att köpa medlemskort i samband med filmvisningarna, med reservation för slutsålda kort, avslutar Eva Lindfors.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser