Annons

Fritidshem invigde nya lokaler

Glumslövs skolas fritidshem har flyttat till nya lokaler. Foto: Privat.

Vi noterar att Glumslövs skolas fritidshems avdelningar nyligen hade inflyttningsfest i nygamla lokaler. 

Annons
 

Under sommaren har flyttlasset till lokalerna gått och i förra veckan var det dags att klippa bandet med lite musik i bakgrunden, färgglada ballonger, några supportande föräldrar, förväntansfulla fritidshems elever och glad personal med hattar på. 

– Vi inledde med att berätta varför vi valt att ha olika hattar, vilket är vår skolas symbol som genomsyrar vår enhet utifrån HATT = humor, ansvar, tydlighet och tilltro utifrån ett elevperspektiv. Sedan berättade personalen sin historia till gården och därefter klippte vi bandet för att äntligen äntra och få komma in. Väl inomhus bjöds det på isglass vilket passade väldigt bra denna sensommardag, berättar fritidspedagog Åsa Christensson.

Eleverna bjöd sedan sina föräldrar att delta i spa, fotbad, sällskapsspel, wii-spel och rita av och klippa ut sin hand.
– Händerna ska sedan sammankopplas och stå för samverkan mellan föräldrar, elever och pedagoger på fritidshemmet.  Vi ser framemot att vistas i dessa lokaler som erbjuder fler lärsalar med olika teman i och en inbjudande mindre skog att leka i och vistas i tillsammans, avslutar  Åsa Christensson och tackar samtidigt alla närvarande för  en lyckad eftermiddag.

Vad säger HATT:arna om personalen på Glumslövs fritidshem? Foto: Privat.

Föräldrarna bjöds in att delta i olika aktiviteter. Foto: Privat.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser