Annons

SST NET vill nå ut till Landskronaborna

Peter Persson är VD för SST NET och han vill att fler Landskronabor ska upptäcka Mobil Frihet och 261.

Konkurrensen mellan olika leverantörer av mobiltelefoni är stenhård. Det syns om inget annat genom all reklam på TV. SST NET som har sitt huvudkontor i Landskrona har tidigare satsat mest på företag men nu vill man ge sig in i dragkampen om den enskilde användaren.

Annons
 

– SST NET är Landskronas lokala mobiloperatör sedan 2013. Vi satsar på att ta mobilkommunikation lite längre. Förutom ett traditionellt mobilt simkort innehållande fria samtal, sms och surf inkluderar vi ett nöd-sim som är bra att snabbt ha tillgängligt om man tappar mobilen eller om den blir stulen, för vem kan vara utan sin mobil mer än fem minuter?, säger Peter Persson, vd för SST NET.
– Nöd-sim aktiveras med ett enda samtal till SST NET när som helst på dygnet.

Utöver mobilsimkorten inkluderas även en gamma klassiker.
– Det är den klassiska ”till Polisen brickan” vars original är från 1956 och det är vårt moderbolag Svensk Säkerhetstjänst som har denna tjänst, säger Peter Persson och berättar om fler fördelar.
– Sedan har vi världsbrickan. Den är perfekt att sätta på sin resväska så reser man anonymt.

SST NET står även till tjänst med spärrtjänst.
– Med ett enda samtal till SST NET spärrar man hela eller delar av sin plånbok. Och man får även ID-dekaler som fästs på produkter man är rädd om för att öka chansen att få tillbaka dessa. Samtliga av dessa tjänster är paketerade i vår SST NET box som vi valt att döpa till Mobil Frihet.

Målgruppen är privatpersoner och nu satsar företaget på att bli större i Landskrona.
– Alla som vill känna sig lite tryggare i vardagen är vår målgrupp och vi känner att vi har många potentiella kunder i Landskrona. Oavsett om man är ung, äldre eller egen företagare behövs dessa tjänster om något skulle hända. Till företag erbjuder SST NET dessutom tjänster såsom appstyrda mobila växellösningar, utbytestelefoner inom 24 timmar om mobilen skulle gå i sönder med mera.

SST NET har även skapat ett speciellt abonnemang som riktar sig direkt till Landskronaborna.
– Vi har precis lanserat ett mobilabonnemang för Landskrona – 261. Abonnemanget kostar vad det heter och inkluderar 25GB fri surf. Det går bra att besöka SST NET på Norra Kyrkogränd 30 eller surfa ut på www.sstnet.se/261 om man vill veta mer, avslutar Peter Persson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser