Talangen kallad till landskamper

Jacob Ondrejka, 16, bjödpå stor fotbollsunderhållning på Landskrona IP på Annandag påsk.
Jacob Ondrejka, 16, har redan hunnit bjuda på stor fotbollsunderhållning på Landskrona IP. Nu är talangen uttagen till sin första landskamp.

Vi noterar att P17/02-landslagets förbundskapten Viktor Eriksson har tagit ut 20 spelare till fyrnationsturneringen i Sundsvall/Matfors den 3-10 september. Ett av framtidslöftena är 16-årige Jacob Ondrejka från Landskrona BoIS.

Jacob Ondrejka spåddes redan under försäsongen att få sitt genombrott som seniorspelare innevarande säsong. Med 29 framträdande hittills i år i BoIS A-lag kan man väl säga att den spådomen redan infriats. Nu står det också klart att han kommer att få göra landslagsdebut i fyrnationsturneringen i Medelpad, då han även hunnit fylla just 17 år.

P17 landslaget spelar enligt följande:
5/9 mot Norge
7/9 mot Irland
9/9 mot Österrike

Till arkivet