Annons

Talangen kallad till landskamper

Jacob Ondrejka, 16, har redan hunnit bjuda på stor fotbollsunderhållning på Landskrona IP. Nu är talangen uttagen till sin första landskamp.

Vi noterar att P17/02-landslagets förbundskapten Viktor Eriksson har tagit ut 20 spelare till fyrnationsturneringen i Sundsvall/Matfors den 3-10 september. Ett av framtidslöftena är 16-årige Jacob Ondrejka från Landskrona BoIS.

Annons
 

Jacob Ondrejka spåddes redan under försäsongen att få sitt genombrott som seniorspelare innevarande säsong. Med 29 framträdande hittills i år i BoIS A-lag kan man väl säga att den spådomen redan infriats. Nu står det också klart att han kommer att få göra landslagsdebut i fyrnationsturneringen i Medelpad, då han även hunnit fylla just 17 år.

P17 landslaget spelar enligt följande:
5/9 mot Norge
7/9 mot Irland
9/9 mot Österrike

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser