Annons

Hela Landskrona är tillbaka

Johanna Nilsson bloggar bland annat om hållbart mode och hållbart entreprenörskap. Nu kommer hon till Hela Landskrona. Foto: Pressbild.

Under perioden 14 – 21 september är det åter dags för Hela Landskrona.

Annons
 

Den 14 september går startskottet för en hel vecka där Landskrona visar upp sin bästa sida.
Hela Landskrona är tillbaka och inleds även i år med en föreningsmässa och Pride den 14 september. Veckan fortsätter sedan med temadagar och öppet hus hos olika föreningar. 

Bland annat kommer författaren, föreläsaren, opinionsbildaren, influencern och dessutom Sveriges Second Hand Profil 2019 Johanna Nilsson till Landskrona för att visa att vi alla kan göra skillnad.

Från depp till pepp 
Från klimatångest till handlingskraft.  Johanna Nilsson, en av tre initiativtagare av Klimatklubben, bjuder in till en inspirerande föreläsning som ger konkreta tips och verktyg till verklig förändring. Vad kan du som individ göra? Hur påverkar du politiker och företag?  Detta och om vikten att skapa förändring och organisera sig  pratar Johanna Nilsson måndagen den 16 september klockan 17.30 på Järnvägsgatan 19 i tidigare Team Sportias affärslokal.

– Lokalen kommer att användas av Hela Landskrona under tiden 14 – 21 september.  Hela Landskrona är en föreningsmässa som arrangeras av Hela ideella, som i sin tur är en paraplyorganisation för civilsamhället i Landskrona. Hela ideella är ett samarbete med Landskrona Stad. Det kommer att utöver mässan, Pride och Johannas föredrag att bjudas ett digert program, säger Kresimir Andelic, verksamhetsutvecklare på ABF och medarrangör till Johannas föredrag.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser