Annons
Onsdagen den 19:e januari
3.1°C 4.7m/s
Dagens namn: Henrik

BoIS har fortsatt häng på topplagen

Efter två oavgjorda matcher är BoIS åter i vinnarspåret. Detta efter att man besegrat Oskarshamn på bortaplan med 3-1 (1-0).

Annons
 

Efter en trevande inledning tog BoIS över första halvlek. Efter en dryg halvtimme resulterade detta i BoIS första mål. Det var Måns Ekvall som fick på en bra träff och skottet innebar 1-0. Drygt fem minuter senare hade Filip Olsson en träff i stolpen.
Oskarshamn lyfte sig dock i slutet av halvleken och hade bland annat en ribbträff på övertid.

Andra halvlek fortsatte som den första slutade, med merparten av bollinnehavet hos hemmalaget. Därför var det inte helt orättvist när Oskarshamn kvitterade Christopher Christensson till 1-1.
BoIS skulle ock visa prov på effektivitet. Ett par minuter efter kvitteringen tog BoIS åter ledningen. Denna gången var det Robin Hofsö som nickade in bollen från nära håll efter en hörnvariant.

Oskarshamn fortsatte dock att mala på. Deras anfallslusta skulle också besegla deras öde. Efter en snabb spelvändning fick Filip Olsson tag på bollen i eget straffområde. Han såg att Oskarshamns målvakt var långt ute och därför drog han iväg en jättelobb från mittcirkeln på den egna planhalvan med följd att bollen gick i mål. Ett klassmål. Därefter dog matchen ut och efter fyra minuters övertid blåstes matchen av.

BoIS tränare Billy Magnusson är av naturliga skäl glad efter matchen.
– Även om Oskarshamn har mer boll i andra halvlek så tycker jag att vi vann rättvist, säger Billy Magnusson
– Vi jobbar som ett lag över hela planen och får dessutom utdelning på våra chanser.

Segern innebär att BoIS fortfarande har ett visst häng på de övre placeringarna i tabellen.
– På de fem senaste matcherna i söderettan har vi tre segrar och två oavgjorda och det känns bra. Vi är på rätt väg. Men vi är inte nöjda ännu. VI har mer att visa och närmast är det Värnamo som också har bra form, som kommer till IP på söndag. Jag hoppas då att Landskronaborna går man ur huse och visar sitt stöd för BoIS, avslutar Billy Magnusson.

Klart sämst var publiksiffran. 303 betalande.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser