Annons

Säsongspremiär för Skånes Auktionsverk

Joakim Karlsson på Skånes Auktionsverk ser fram emot en spännande höstsäsong.

På tisdag drar höstsäsongen igång för Skånes Auktionsverk. Det är dags för en ny onlineauktion. Och det är ingen liten auktion som inleder säsongen. Hela 812 rop kommer att genomföras med start klockan 18.00.

Annons
 

Här finns som vanligt allt från konst och designmöbler till smycken och mattor. Hugade spekulanter kan bland annat bjuda på oljemålningar av Gustav Arne. Andra konstnärer som är representerade är Roberto Matta, Lena Cronqvist och Salvador Dali. Det finns även möbler signerade Josef Frank och Carl Malmsten.
– Det talas mycket om dansk design men svensk dito är också mycket populärt. Och här har vi ett par rop med möbler från de hetaste namnen, säger Joakim Karlsson på Skånes Auktionsverk.

Som alltid har auktionsverket en smyckeavdelning med ett brett sortiment av halsband, ringar och armlänkar i guld och ädelmetaller. Det finns exempelvis flertalet smycken av Wiwen Nilsson, bland annat en brosch i form av en fasan.
– Ja, vi kör igång med buller och bång. Det är en stor auktion vi har framför oss.

Visning äger rum i Skånes Auktionsverks lokaler på Ringvägen 48 idag måndag mellan klockan 13 och 19. Onlineauktionen startar imorgon tisdag klockan 18.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser