Dansk rock på Seglarpaviljongen

Det lär bli fullt tryck på Seglarpaviljongen på fredag. Det är René Hejdmann, sångare och gitarrist i bandet Gasbox, som kommer till restaurangen och bjuder på pärlor signerade Kim Larsen och Gasolin.

Gasolin är ett av Skandinaviens största rockband genom tiderna. Det var dock många år sedan bandet upplöstes och efter att frontmannen Kim Larsen, en ikon i Danmark, gick bort förra året så är en återförening helt utesluten.
Sedan flera år har dock diverse hyllningsband uppträtt och det mest kända av dessa är Gasbox, som bland annat uppträdde på karnevalen nyligen. Då var det så fullt i tältet att många missade spelningen.

Men nu har de som gillar musiken en ny chans. Det är René Hejdmann, sångare och gitarrist i bandet som kommer till Seglarpaviljongen.
– Han är en kopia av Kim Larsen och han är mycket duktig på det han gör. Det kommer att bli full rulle. Han börjar lira runt klockan 21, säger Bonny Riis på Seglarpaviljongen.

Till arkivet