Annons

Vuxenstuderande får Lärcentrum

Lärcentrum har öppnat på Borgmästargatan 16.

Idag öppnar Lärcentrum. Här finns det plats att sitta och studera, eller att få hjälp med studierna. Det finns också möjlighet att låna dator eller att få teknisk och digital hjälp. 

Annons
 

På Lärcentrum, som från och med den 5 augusti finns på vuxenutbildningen på Borgmästargatan 16 i Landskrona, finns det möjlighet att studera i anpassade lokaler med studierum där den studerande kan låna dator, lärplatta och hörlurar.
– Det är många av våra vuxenstuderande som frågat efter studiemöjligheter där de kan samarbeta med andra eller träffa lärare för handledning utöver lektionerna, nu får de den möjligheten, säger Thora Skuladottir, rektor för vuxenutbildningen.

Utrymmena är anpassade för de studerar på vuxenutbildningen i Landskrona. Här finns bokningsbara grupprum och en öppen yta med soffgrupper för samarbete och möten likväl som tysta studierum. Det finns även referensexemplar av kurslitteratur och annan litteratur med anknytning till utbildningarna.

Lärcentrum håller öppet måndag till och med torsdag och har personal som handleder de studerande i sina studier, eller vid behov hjälper dem vidare till annan personal.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser