Annons

Därför hamnade ölfestivalen i Malmö

Brygghuset Finn håller en ölfestival i Malmö.

Vi noterar att Brygghuset Finn imorgon bjuder in till en ölfestival på Lokstallarna i Kirseberg, under parollen Finn, Friends and Family Beer Festival.
– Vi tycker det är riktigt roligt att kunna samla både våra bryggarvänner, våra delägare och alla andra med ett ölintresse och visa upp allt gott som görs med hantverksöl i Sverige, det händer verkligen grymt mycket och vi tror framtiden är att samlas och göra saker tillsammans, säger Joacim Larsen, VD på Brygghuset Finn.

Annons
 

Sommaren är en hektisk period för stadens bryggare.
–  Bästa tiden att ta semester som bryggare är i januari, säger Joacim Larsen och förklarar varför festivalen hamnade i Malmö.
– Den ursprungliga planen var att ha eventet här i Landskrona men på grund av handläggningstiden för att få tillstånd till det var vi tvungna att hitta andra lösningar, så det fick bli i Malmö denna gången. Planen är att göra detta som en återkommande sak och ha det i Landskrona på plats hos oss nästa år om allt går vägen.

Finn, Friends and Family Beer Festival går av stapeln den 3 augusti 2019 på Nordic Street Food på Lokstallarna i Kirseberg. Dagen är uppdelad i två pass, ett från 12:00 till 16:00 och ett från 17:00 till 21:00. Biljetter kostar 159 kr och köpes via Tickster.

Följande bryggerier kommer att finnas på plats: Rocket Brewing Company, Brygghuset Finn, Stigbergets Bryggeri, Brekeriet, Odd Island Brewing, Hyllie Bryggeri, Klackabackens Bryggeri, Malmö Brewing Co, Remmarlöv Gårdsbryggeri, Uppsala Brygghus AB samt BrewDog Sweden.

– Givetvis finns det även alkoholfria alternativ så alla, oavsett ålder eller ölintresse, hittar något att släcka törsten med. Jag tror att det kommer bli en grym tillställning, avslutar Joacim Larsen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser