Annons

Tältet på Lagunen byggs ut

I blåst och regn byggs ett nytt tält upp på Lagunen. Allt för att lördagens matfestival ska locka ner folk även om vädret inte skulle vara det bästa.

Vädrets makter ställer till det en del för arrangörerna nere på Lagunen. På onsdagen fick Världens Snabbaste Allsång flytta in från den stora scenen på stranden till tältet. Även damlandslagets semifinal fyllde tältet till bristningsgränsen på onsdagskvällen. Vädret gör dock att det nu byggs ytterligare ett tält inför Skånes Matfestival samt Sveriges damlandslags bronsmatch i fotbolls-VM på lördag.

Annons
 

De som arbetar för att Lagunen ska sjuda av liv kämpar tappert. På torsdagen påbörjades arbetet med att montera upp ett helt nytt tält intill det tidigare.
– Vi får dubbelt så stor yta inomhus. Det är ett måste inför lördagens matfestival, säger Niclas Lundblad, projektledare för Lagunen.

Naturligtvis kommer tältet även att stå uppe till lördagskvällens bronsmatch mellan Sverige och England i fotbolls-VM för damer.
– Så kommer det att bli och förmodligen så behåller vi tältet några dagar till. Vi får se vad vädergudarna har för planer, säger Daniel Nyman, krögare på Lock, Stock & Barrel, vilka driver baren och restaurangen i tältet på stranden.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser