Annons

SM-brons i boule till 10-åring

Blott tioårige Vincent Weidmar från Landskrona slutade på en tredjeplats i grenen skytte vid JSM-tävlingarna i boule i Malmö. Foto: Privat.

Vad månde det bliva av blott 10-årige Vincent Weidmar? Vid DM-tävlingarna i boule i Malmö nyligen knep han flera medaljer. När det nu vankades SM i samma stad höll sig den unge talangfulle spelaren från West Wind IK sig väl framme igen.

Annons
 

Vi noterar att när klassen juniorskytte avgjordes var det dags för Vincent Weidmar att kliva upp på prispallen endast slagen av två 17-åringar. SM-brons till Landskrona med andra ord.

Det är stor brist på ungdomar i boulesverige. Så det är skoj att ni uppmärksammar detta så att flera ungdomar får upp ögonen på denna fantastiska sport, säger Mattias Weidmar från West Vind IK och berättar att klubben tränar på de fina banorna i och utanför Puls Arena.

– Alla är alltid välkomna att prova på hos oss. Just nu är vi dock i stort behov av ungdomar i åldern 10 och uppåt. Måndag 17.30 – 19.00 och lördagar 10.00 – 13.00 är de tiderna som gäller sen håller Cityidrott också en del bouleträningar, avslutar Mattias Weidmar.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser