Annons

Öresundsgymnasiet representerar Sverige

Gymnasielever från Landskrona representerar Sverige vid CEI 2019 i Turkiet.

Vi noterar att Öresundsgymnasiet åter representerar Sverige när miljöorganisationen Caretakers of the Environment International håller sin stora sommarkonferens.  I är befinner man sig i Doga Tatil Koyu i Turkiet.

I söndags inledes CEI 2019 och pågår fram till och med lördag.
– Nu är den internationella miljökonferensen för elever och lärare i gång. Detta året är CEI2019 i Istanbul och vi har fullbordat första dagen. Högtidlig invigningsceremoni, tal, powerpointredovisningar med mera. Fortsättning följer, utlovar miljölärare Karin Warlin på plats i Turkiet.

Karin Warlin tillsammans med sin elever från Öresundsgymnasiet på plats i Istanbul.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser