Annons

Hemmafavoriter på karnevalen

Landskronabandet The Demtones kan man höra på hemmaplan under Landskronakarnevalen. Foto: Pressbild.

Vi noterar att hemmafavoriterna The Demtones och Institutionen lirar på  Landskronakarnevalen.

Annons
 

På midsommarafton gick arrangörerna av Landskronakarnevalen ut och ”avslöjade” att man gjort klart med ytterligare fyra band. Det rör sig om Institutionen vilka spelar på Kasernplan torsdagen den 25 juli och under lördagen ses ett annat band med rötter i Landskrona,  då The Demtones lirar på Rådhustorget.

En svängig överraskning,  vilka lär skapa en härlig stämning är glädjeorkestern Louisiana Avenue, vilka kommer att spela på Kasernplan under lördagen. Bandet har på sistone charmat allt från publiken på Fasching i Stockholm till besökarna vid fjolårets Lundakarneval.
 – I Louisiana Avenue pratar vi mycket om att alla ska få vara med och allas lika rättighet till musik och kultur. Hur kan man då manifestera detta på ett visuellt och uttrycksfullt sätt? Genom teckenspråkstolkning så klart! Därför kommer våra konserter under sommarmånaderna att teckenspråkstolkas för att få hörande och icke-hörande att reflektera kring vem som verkligen har rätt till kultur. Det här är en idé som vi haft i över 1,5 år och vi är överladdade att visa detta under vår sommarturné, säger bandets frontman Pär Stenhammar.

Avslutningsvis, och som Landskrona Direkt avslöjande redan i maj bekräftar nu arrangörerna att Danne Stråhed kommer till Kasernplan under karnevalsfredagen.

Landskronakarnevalen arrangeras den 25-27 juli.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser