Annons

BoIS riskerar att mista sin VIP-restaurang

Årsmöten, nätverksträffar och sponsormiddagar har fram tills nu hållits i paviljongen på IP. Hur det ser ut till hösten står skrivet i stjärnorna.

Sedan flera år använder Landskrona BoIS en modulbyggnad som VIP-restaurang, en byggnad som är placerad vid den västra kortsidan av a-planen på idrottsplatsen. Något hyresavtal för höstsäsongen är dock inte skrivet och mycket pekar på att klubbens sponsorer får äta sin mat inför matcherna i den tidigare VIP-restaurangen som är placerad under sittplatsläktaren.

Annons
 

Söker man på ordet paviljong på Blocket.se så kan man konstatera att den modullbyggnad som står på Idrottsplatsen och som nyttjas av BoIS, är till salu. Säljare är Bodbörsen. Det är dock Landskrona School of Sports som BoIS hyr lokalerna av och klubbchef Max Lundmark menar att sista ordet inte är sagt ännu.
– Vårt avtal sträcker sig till och med nästa hemmamatch. Hur det blir sedan vet vi inte ännu. Men båda parter jobbar för att hitta en lösning, säger klubbchefen till Landskrona Direkt.

Vad tidningen erfar så är stötestenen en hyreshöjning.
– Jag vill varken bekräfta eller dementera. Jag vill helt enkelt inte gå in på några detaljer då jag inte vill ha igång några spekulationer, säger Max Lundmark.

Att det är tystnad och inte transparens som får igång spekulationer håller klubbchefen med om men han vill trots allt inte nämna några summor eller om det är andra delar av avtalet som parterna inte är överens om.
– Eftersom det är två parter inblandade så väljer vi att inte i detalj kommentera vad som händer innan allt är klart.

Klubbchefen vill inte heller informera om vad man betalt i hyra fram till dags dato.

Det rör sig om allt från 70 till 150 gäster när det äts middag innan BoIS hemmamatcher eller när klubbens affärsnätverk träffas i lokalerna. Om det inte sker något genombrott så kommer sponsorerna att få trängas i den före detta VIP:en som är inbyggd i sittplatsläktaren.
– Vi får se hur det går. Vi sitter på våra kammare och försöker hitta någon lösning. Men skulle vi inte hitta någon så kör vi plan B, det vill säga i de gamla lokalerna, avslutar Max Lundmark.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser