Annons

Barnfamiljer hade en heldag på Tosselilla

Frivilliga från diakonin och Röda Korset var på Tosselilla tillsammans med tre busslaster barnfamiljer.

Vi noterar att Diakonin i Landskrona församling och Röda Korset Landskrona på söndagen åkte till Tosselilla med tre busslaster barnfamiljer. Cirka hälften av platserna har gått till familjer som är asylsökande eller nyanlända. Familjerna som får plats på utflykten har det tufft ekonomiskt och hade annars haft svårt att ha råd med en heldag på Tosselilla. Svenska kyrkan och Röda Korset har ombesörjt transport, inträde, fika, lunch och glassbiljetter, och familjerna har betalat en låg egenavgift. Med på utflykten har varit församlingens två diakoner samt frivilliga från diakonin och Röda Korset.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser