Annons

En rent ostädad magisk föreställning i strandtältet

Magi i det avskalade formatet blir det hos Lock Stock & Barrel, det vill säga i restaurangtältet på Lagunen i sommar.

Vad får man om man tar en prisbelönt magiker, låter honom skapa sin drömföreställning, men tvingar honom att skala av alla digitala effekter, vilseledande manövrar och assistenter – Jo, Avskalat – En rent ostädad magisk föreställning.

Annons
 

Med inspiration från 20- och 30-talets salongsmagi begår nu den ”Svensk Mästaren i Salongsmagi 2018” David Persson regidebut med sin egen föreställning.
Tvärtemot magibranschen i stort som blir allt mer digital och effektdriven, fokuserar David Persson på det analoga i den magiska upplevelsen och bjuder in besökaren till sitt inre valv fullt av överraskningar och humor. Frågan är med vilka förväntningar Landskronaborna ska gå till föreställningen?
– Ja, det är ju magi så egentligen kan allt hända, säger David Persson.

– Dom kan förvänta sig en bra balans mellan både humor och fingerfärdighet. Anledningen till att föreställningen heter Avskalat är för att det är bara jag och väldigt sparsam scenografi på scenen, inte massa rökridåer eller annat liknande. Detta är en föreställning som är byggd på och för närvaro i rummet, poängterar David Persson som nu menar att en dröm går i uppfyllelse.

– Efter mina två premiärföreställningar på Slagthuset i april, som sålde slut faktiskt, känns det otroligt roligt att nu få visa den för fler människor.

David Persson har varit verksam i magins magiska värld i över 27 år och de senaste 11 åren på heltid. Han är en av Sveriges mest anlitade magiker och normalt återfinns han på eventscener runt om i vårt avlånga land och övriga Europa men utgår från sin bas i Skåne.

Han har vunnit Grand Prix under Svenska Mästerskapen i Magi 2012 och 2018 blev han svensk mästare i salongsmagi. David Persson är även en av initiativtagarna till Malmö Magic Mafia som skapar experimentella magiförställningar i Malmö. Dessutom har han startat upp ett samarbete tillsammans med barnsjukhuset i Lund och Malmö med trolleri och trolleriskola för barnen för att hjälpa dem att bryta av sin vardag. 

Onsdag den 10 juli står han på scen i restaurangen på Landskrona citystrand Lagunen. Showen börjar 19.00, insläpp från 18.00.  Biljetter köpes på Tickster.

David Persson ”Svensk Mästare i Salongsmagi 2018” kommer till Landskrona.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser