Borstahusdagen närmar sig

Arkivbild. Borstahusdag har blivit en tradition som många vill ta del av.
Frågan är om det inte var rekordmånga besökare vid fjolårets Borstahusdag. Snart är det dags igen.

Vi noterar att Borstahusdagen går av stapeln den 29 juni. För arrangemanget ansvarar Byalaget Gamla Borstahusen.

Borstahusdagen har funnits sedan år 2007. Numera vid två tillfällen per år, sommar respektive vinter.
– Borstahusdagen är till för att visa upp hur mycket det finns att erbjuda i detta område både vad gäller sportaktiviteter, konst, hantverk, historia, badmiljö och gastronomi, berättar Marina Sander ordförande i Byalaget Gamla Borstahusen.

– Vi välkomnar besökare att komma och njuta av atmosfären på hamnen. Göra ett besök på restauranger, affärer eller titta in på museum och konstförening. Eller rent av shoppa loss bland loppisstånden, ta lotter eller äta lite korv, glass etcetera. Det kommer även att finnas diverse aktiviteter för både barn och vuxna, avslutar Marina Sander.

Till arkivet