Annons
Torsdagen den 13:e maj
Dagens namn: Linnea, Linn

Provborrning på kvarteret Jäntan

Provborrning pågår denna vecka på kvarteret Jäntan. Därmed är parkeringsplatsen delvis avstängd.

Parkeringen på kvarteret Jäntan kommer till stora delar att vara avstängd den 10-14 juni. Anledningen är att byggbolaget Serneke kommer att provborra på tomten. Allt som en förberedelse inför bostadsprojektet Teaterterassen.

Annons
 

Borrningen, som görs för att undersöka berggrunden, utförs under tre dagar, från den 10 till 12 juni och pålning utförs på torsdag den 13 juni. Tre hål på 30 meter vardera borras upp. Tanken är att det på tomten ska byggas 141 bostadsrätter. En av byggnaderna kommer att bli 15 våningar hög.

Är du nyfiken på projektet kommer Serneke att finnas på plats på torsdag mellan klockan 11.30 och 13.30 för att berätta mer om vad som kommer att ske på tomten.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser