Hush Forever i Lagunen

Sebastian Lilja tar Hush Forever till Landskrona och Lagunen.
Sebastian Lilja tar Hush Forever till Landskrona och Lagunen.

Musik- och strandälskare kan verkligen se framemot en fulladdad sommar på Lagunen i Landskrona. Den gångna veckan har vi berättat om flera evenemang som kommer att ske på den citynära badstranden och nästa musikakt att välkomna är Hush Forever som med fullt band ställer sig på scen under Good Night Suns första kväll i Lagunen den 15 juli.

Sebastian Lilja står bakom projektet Hush Forever vars unika sound består av en varm, melankolisk, cinematisk och intim känsla, där rösten bäddas in i ett ljudlandskap med akustiska instrument, som kontrasterar mot elektroniska landskap. Till strandspelningen tar han med sig ett band bestående av Rasmus Svensson – trummor, sång Måns Mernsten – keyboards, sång Ale William Sjöström – Bas Oscar Cresso – keyboard, FX , sång. Dessutom värmer stjärnskottet Malcolm Jepsson upp tillsammans med Peter Tegnér.

Ifjol somras gjorde Hush Forever ett antal spelningar i Asien tillsammans med den brittiske singer songwritern Justin Manville, tidigare har Hush Forever även agerat support till bland annat Titiyo, Vanessa Carlton, Newton Faulkner och Noah Gundersen.

För den som vill lyssna in sig kan Hush Forevers album ”Find The Gap” som släpptes sommaren 2017 rekommenderas.

Till arkivet