Svensk komedi på Lagunen

Lyckligare kan ingen vara är en svensk romantisk komedifilm som hade biopremiär i Sverige den 21 december 2018, regisserad av Staffan Lindberg. I rollistan återfinns bland andra, David Hellenius, Sanna Sundqvist, Helena af Sandeberg, Kjell Bergqvist, Adam Lundgren, Celia Sparre, Dilan Gwyn, Filip Berg, Monica Albornoz och Eagle-Eye Cherry.
Lyckligare kan ingen vara är en svensk romantisk komedifilm som hade biopremiär i Sverige den 21 december 2018, regisserad av Staffan Lindberg. I rollistan återfinns bland andra, David Hellenius,  Helena af Sandeberg, Kjell Bergqvist och Eagle-Eye Cherry.

Söndagen den 30 juni bjuder Landskrona Energi på utomhusbio under stjärnorna nere vid Lagunen.
– Det blir en mysig kväll med filmen ”Lyckligare kan ingen vara” en riktigt mysfilm som kan locka till många skratt.  Bjud med vänner och släkt. Packa picknickkorgen och en filt eller njut av utbudet i restaurangen, säger Niclas Lundblad, projektledare för Sommar i Lagunen.

”Lyckligare kan ingen vara” kretsar runt fem par i olika generationer. Deras liv vävs samman av tillfälligheter men ibland genom mycket avsiktliga val där den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek. En dråplig och rörande film om mänsklighetens främsta gemensamma nämnare, längtan efter att älska och att bli älskad.

 

Datum: 30 juni, omkring klockan 18
Plats: Lagunen
Gratis och öppet för alla
Ta med dig varma kläder eftersom det kan bli kyligt när solen går ner. Vi visar filmen även vid regn, så kom väl förberedd. Varmt välkommen!

 

Till arkivet