Annons
Fredagen den 21:e januari
1.3°C 10.1m/s
Dagens namn: Agnes, Agneta

Institutionen på en strand nära dig

Elin Borg och pågarna i Institutionen kan du höra i tältet på Lagunen den 4 juli.

Lock Stock & Barrel presenterar stolt Institutionen.
Skånsk reggae och baktakt kommer att ljuda från restaurangtältet på Lagunen den 4 juli.

Annons
 

På scen klockan 21.00 i tältet på Landskrona citystrand Lagunen spelar Institutionen.
– Om du tar två nypor frihet, en stor mängd glädje, en knuten näve med attityd samt en stor dos jämställdhet och  sedan blandar dessa i en mixer så får du ren magi, så beskriver sig reggaebandet från Landskrona.

“Från den svenska reggaescenens vänsterflank, rasar de fram i ett högt tempo, spridandes sitt budskap till alla de möter, och den som står i vägen kommer bli överkörd. Med sitt gedigna CV med medlemmar från Kung Kodum, Driz and the alarms och Kuriosa stoppas de inte av något. Ett enhälligt echo som hörts sedan urminnes tider och kommer flyta in i framtiden. Då samhällets mörker sluter sin ångest kring dej, kommer Institutionen vara ljuspunkten du behöver för att hitta rätt.”

Under 2018 har Institutionen släppt sin E.P ”T.B.A” innehållandes Sju alster kring morgontidningens dumhet.  Inspelningstid har varvats med repetitioner och spelningar och kommer så att fortlöpa under året ut. I detta nu skapas låtar för en framtida inspelning.  Musikalisk inspiration: meshuggah, Bristles, King Tubby, Dub Inc, Easy Star All-stars, Brutal Truth, Black Uhuru, Entombed, Atari teenage riot, The Specials, Beenie Man och Regina Spektor.

Institutionen utgörs av Elin Borg, Tobias Andreasson, Christian Bagan, Sebastian Karlsson, Tobias Jarl och Mattias Larsson.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser