Annons

Nytt bygge igång på Kronan

Lars Bording från Thomas Cook, kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg och Eva Sterner från Logicenters tog första spadtaget till den nya byggnaden i måndags.
Foto: Pressbild

I måndags togs första spadtagen till den fastighet som Logicenters ska bygga på Företagsparken Kronan i Landskrona. Den 24 000 kvadratmeter stora och moderna logistikanläggningen med solceller på taket beräknas stå klar om cirka år och då är det fritt fram för hyresgästen Thomas Cook Travel Retail att flytta in.

Annons
 

På plats vid första spadtaget fanns Eva Sterner, Head of Development på Logicenters och Torkild Strandberg (L), kommunstyrelsens ordförande i Landskrona stad. Från Thomas Cook Travel Retail deltog Magnus Persson, Warehouse Logistics Manager, Mikaela Andersson, Project Manager Warehouse och Lars Bording, Director Airshoppen.
– Det gläder mig att Logicenters etableras i Skåne med denna moderna nyutveckling. Landskrona har ett väldigt bra läge i en viktig logistisk knutpunkt i regionen. Dessutom är halva fastigheten fortfarande tillgänglig för den som är ute efter en bra logistikplats i Öresundsregionen, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head på Logicenters.

Logistikanläggningen beräknas stå färdigställd under andra kvartalet 2020. Av fastighetens totalt 24 000 kadratmeter kommer hyresgästen Thomas Cook Travel Retail att nyttja hälften.
– När fastigheten står klar kommer att vi ha möjlighet att öka kapaciteten för onlineverksamheten Airshoppen, vilket är viktigt för oss, säger Magnus Persson, Warehouse Logistics Manager på Thomas Cook Travel Retail.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser