Annons

Carl Stanley till Lagunen

Carl Stanley gästar Sommar i Lagunen.
Foto: Robert Eldrim.

Carl Stanley och”Oslipat” kommer till stranden i Landskrona den 5 juli. “Oslipat” är en av Sveriges främsta stand up-klubbar och fyller på regelbunden basis Landskrona Teater med publik och skratt. Nu gästar klubben Sommar i Lagunen. Den 5 juli står Carl Stanley, Emma Hansson Löfgren och Tobias Erehed på scen.  

Annons
 

Carl Stanley blev mycket snabbt en av Sveriges mest etablerade och roligaste komiker. Han hade redan en beundrarskara på Youtube när han gjorde debut som yngsta panelmedlemmen någonsin i Parlamentet och erövrade övriga Sverige. Få komiker gör lika välslipad igenkänningshumor som denna unga skåning. Hans första soloföreställning “Ärligt talat” gjorde succé och visades på Sveriges television. 

Emma Hansson Löfgren är Malmökomiker med en bakgrund som improskådis och sketchkomiker. Hon har bland annat medverkat i tv-programmen Robins och Centralskolan. Emma har en nerv, och en uttrycksfullhet som förvandlar vardagsobservationer till stor humor.  

Tobias Erehed guidar publiken i absurda vardagsscenarion på sävlig norrländska. Det är de små uttryckens komik. Understatements och oväntade vändningar.

Konferencier är Marcus Johansson. Oslipat startar i Lagunen den 5 juli kl 19. Biljetter finns att köpa på tickster.com.

Sommar i Lagunen 24 juni – 20 juli
I sommar flyttar många av Landskronas idrotts- och kulturevenemang ner på citystranden Lagunen. I samarbete med lokala och regionala aktörer bjuder Landskrona stad in till en späckad evenemangssommar fylld med konserter, allsångskväll, Cityidrotts aktiviteter för barn och unga, Idrottsfesten, Skånes mat- och dryckesfestival, storbildssändningar från fotbolls-VM och mycket annat.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser