Annons

Lagunen ska gunga i baktakt

Projektledare för Sommar i Lagunen Niclas Lundblad gläds åt att kunna bjuda på Carry a Stone på stranden den 20 juli.

Landskrona stad storsatsar på Lagunen, (Halvmånen) för att skapa en mötesplats för både kultur och idrott vid havet. Programpunkterna är redan många mellan den 24 juni-20 juli. Nu står det klart att satsningen kommer att dansas ut med storbandet Carry a Stone.

Annons
 

Carry a Stone är 10-mannabandet från Hässleholm som älskar baktakt och sväng. Med blåssektion, trummor, percussion, piano, gitarrer, bas och sång skapar de sitt eget unika sound med rötter i reggae, rock och ska. Till detta adderas medryckande texter på svenska och ett sväng som får hela dansgolvet i gungning.

– Älskar du  musik och gillar att dansa så får du inte missa detta energiknippe till orkester. De ger alltid 100 % för att du som publik ska få en härlig stund,  meddelar Niclas Lundblad, projektledare för Sommar i Lagunen.

Carry a Stone gästar Lagunen lördag 20 juli klockan 20.00

 

En kommentar till "Lagunen ska gunga i baktakt"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | The Statement skankar loss på stranden

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser