Annons

Landskrona höll sig framme i Vårhoppet

Bella Oltner.
Foto: Swedish RG Photo

Landskrona Kvinnliga GF:s yngsta tävlingsgymnaster i rytmisk gymnastik har under helgen varit på äventyr i Kristianstad, där en stor nationell tävling avgjorts.
Flickorna deltog i trupptävling, tittade på Sveriges bästa gymnaster i RG, åt på restaurang, sov på hotell och avrundade helgen med tävlingen “Vårhoppet”.
Där gymnasterna fick “träna sig på att tävla” i enklare individuella program med ett fristående moment och ett med boll.
 
Bella Oltner lyckades bästa av LKGF gymnasterna och belönades med guld, då hon fått högst sammanlagd poäng efter två strålande fint genomförda program där allt satt till punkt och pricka.
Helen Noman var inte mycket sämre och tog hand om silvermedaljen.
– Helen som jobbar flitigt på träning och har utvecklats mycket sista månaderna, hälsar Jenny Engdahl i Landskrona Kvinnliga GF.
Maiha Hantoft med sin naturliga grace tog hand om bronsmedaljen.
– En säker gymnast som sticker ut i mängden.
Aida Smrkovic gjorde fina framträdande och visade att tävling är kul, belönades med femteplatsen.
Cornelia Persson, stilig på tävlingsgolvet med rena fina kast och bra samstämmighet till musiken hamnade på åttonde plats.
Lilja Olsson med sina långa fina linjer blev 14:e gymnast efter fint framträdande i fristående, men ett litet tapp i bollmomentet.
 
Åsa Christensson och Erika Gustafsson coachade lugnt och tryggt.

Annons
 

Helen Noman
Foto: Swedish RG Photo

Maiha Hantoft.
Foto: Swedish RG Photo

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser