Annons

Sommarlovsprogrammet klart

Basket är en av många aktiviteter som ingår i sommarlovsprogrammet.

Hela 27 arrangörer ser till att det i år erbjuds ett 40-tal aktiviteter för barn och unga under sommarlovet. En nyhet för i år är en digital spökvandring där barnen får lyssna på mystiska myter från Landskronas historia.

Annons
 

Landskronas föreningsliv, kommunala verksamheter och företag går även i år samman för att skapa ett fullmatat sommarlovsprogram för barn och unga 6-15 år. Det breda utbudet beror till stor del på de medel som regeringen tilldelat kommunerna. Landskrona får i år cirka 1,4 miljoner kronor för att anordna gratis sommarlovsaktiviteter. I programmet är det endast ett fåtal aktiviteter som har en avgift.
– Vi är glada över att kunna bjuda på ett så späckat sommarlovsprogram, där det finns något för barn i alla åldrar och i olika delar av staden och i byarna, säger Almir Hodzic, förvaltningschef för teknik- och fritidsförvaltningen.

En nyhet för i år är en digital spökvandring. Barnen får möjlighet att upptäcka sin stad genom att i sin telefon lyssna på skrämmande spökhistorier och mystiska myter från Landskronas historia.
Basketen är också tillbaka. Runt om i Landskrona och i några av kransbyarna anordnas basketträning där barnen får lära sig dribbla, skjuta skott och passa. Det blir också sparkcykelskola på den nya rollerparken i Härslöv och i Gläntan park i Annelöv.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser