Ännu en oavgjord match för BoIS

Ännu en gång har BoIS kryssat. Matchen mot Torns IF på bortaplan slutade 1-1. Därmed har de randiga fem oavgjorda på nio matcher. Det innebär att laget fortfarande är obesegrat och ligger på tredje plats efter nio omgångar. Någon målskytt i BoIS kan vi dock inte rapportera om då – var ett självmål.

Första halvlek var ingen höjdare. Händelsefattigt och tämligen tråkigt var det. Närmast målkänning för BoIS var Kevin Jensen som efter en dryg halvtimmes spel hade ett fint avslut efter ett vackert anfall men det ledde bara till en resultatlös hörna, Bästa chansen för hemmalaget kom på övertid då en av Torns anfallare hade ett avslut just utanför Amr Kaddouras vänstra stolpe. Noterbart är att Måns Ekvall fick en smäll i huvudet efter en nickduell. Han fixade att avsluta halvleken men byttes ut till andra halvlek av Emil Jönsson. Bytet innebar att BoIS hade inte mindre än tre spelare på plan som var födda på 2000-talet.

Andra halvlek var bara fem minuter gammal när BoIS-målet kom. Det var ett inlägg från högerkanten som nickades i mål av en Tornspelare.
Efter en timmes spel var BoIS mycket nära att utöka ledningen genom Linus Olsson. Han fick en perfekt snett inåt bakåtpassning från Robin Hofsö men skottet gick högt över.

Kvitteringen kom i minut 81 då nyligen inbytte Truls Verngren, helt ren kunde placera in bollen med en bredsida.

Till arkivet