Bekräftat – Svenska Akademien klara för Landskronakarnevalen

Svenska Akademin båda sångare har startat ett nytt projekt.
Nu är det bekräftat att Svenska Akademin kommer till karnevalen

Landskronakarnevalen bjuder nu på sitt andra artistsläpp. Därmed är det nu bekräftat att Svenska Akademien, Joddla med Siv och Gasbox kommer. De meddelar också att producenten och Youtuber Anis Don Demina med sin klubbakt.

Som Landskrona Direkt redan avslöjat så kommer att Svenska Akademien, Joddla med Siv och Gasbox till Landskronakarnevalen. På festens första dag, torsdagen den 25 juli blir det fullt tryck på Rådhustorget då Svenska Akademien bjuder upp.
– Vi älskar att stå på scen tillsammans och möta vår publik. Vi håller på med nytt material i studion och känner oss mer taggade än någonsin, säger Sture Allén den yngre, bandets ena frontman och sångare.

Även Joddla med Siv kommer till karnevalen. Tillsammans med en ny trummis är de tillbaka med full kraft för att spela folkkära låtar som man inte kan låta bli att sjunga med till. Kom och avsluta Landskronakarnevalen med dem på Rådhustorget lördagen den 27 juli.

Gasbox, Danmarks bästa Kim Larsen tribut, kommer och bjuder på musik från Gasolin och Kim Larsen. Gasbox spelar och sjunger, med stor respekt, de låtar som har gjort Gasolin till Danmarks största rockband genom åren och inte minst Kim Larsen till en av Danmarks största artister någonsin. Även de spelar på lördagen fast i tältet på Kasernplan.

Den fjärde och sista artisten i fredagens artistsläpp är Anis Don Demina. Han är dj, producent och en av Sveriges största Youtuber. 2017 släppte han sin första singel ”On My Mind” som på kort tid fick över en miljon lyssningar på Spotify Men det var på sommaren samma år som han fick sitt stora genombrott och idag följer över 250 000 fans han Youtubekanal. Lördagen den 27 juli ser du Anis Don Demina i Kasernplanstältet.

Till arkivet