Lisa Ajax och Nattid förgyller Cityidrott-vecka

Lisa Ajax dyker upp på Lagunen när Cityidrott. Foto: Pressbild
Lisa Ajax dyker upp på Lagunen när Cityidrott bjuder på sommarfest på Lagunen den 18 juli.
Foto: Pressbild

Vecka 29 i sommar blir en hektisk vecka för Cityidrott som arrangerar event varje dag till förmån för alla barn och ungdomar. Höjdpunkten blir en sommarfest och en barngala som avslutas med ett stort sommardisco.

Det är många barn och ungdomar som väntat på att Cityidrotts sommarkalender ska släppas och i år blir den stora höjdpunkten en sommarfest på stranden där det blir både talkshow och konsert tillsammans med influencern Nathalie ”Nattid” Danielsson och artisten Lisa Ajax.
– Vi vill göra ett annorlunda koncept i år med att kombinera en talkshow tillsammans med konsert där vi kommer ta upp ämnen som psykisk ohälsa och livet med sociala medier där både ungdomar och föräldrar ska kunna vara med delaktiga. Vi får fler och fler ungdomar som hör av sig till oss och vi ser att psykisk ohälsa ökar och detta blir ett sätt för oss att prata till ungdomar på ett annat sätt och belysa ämnet så att de ska förstå. Nathalie Danielsson har varit en drömbokning för oss under många år och en profil som extremt många av våra ungdomar ser upp till så det är väldigt roligt att hon kommer och gästar oss i sommar, säger Daniel Glantz-Persson från Cityidrott.

En annan höjdpunkt under Cityidrott-veckan är en barngala som är en del av att Cityidrott i år firar tio år som verksamhet i Landskrona. Alla barn och ungdomar är inbjudna gratis att delta på galan som bjuder på prisutdelningar, underhållning och mat.
– Vi vill lyfta fram våra fantastiska ungdomar som varje dag är en ambassadör för oss på Cityidrott och därför har vi valt att skapa en barngala där vi kommer dela ut utmärkelser i sex olika kategorier där vi även kommer utse ”Årtiondets Cityidrottare” som har varit med oss under alla tio år. Direkt efter barngalan kommer vi öka trycket och köra ett stort sommardisco för alla barn och ungdomar, säger Daniel Glantz-Persson.

Vecka 29 är full av olika aktiviteter med följande schema för veckan.

  • 15 juli – Biokväll för barn på Lagunen – Klockan 18.00-20.00
  • 16 juli – Cityidrotts Barngala och Sommardisco på Lagunen
    Barngala klockan 18:00 och Sommardisco 19:00-21:00
    Anmälan till galan görs på info@cityidrott.se
  • 18 juli – Cityidrotts Sommarfest på Lagunen – Klockan 17:00-19:00
  • 19 juli – Cityidrotts barnkalas på Lagunen – Klockan 11.00-13.00
  • 20 juli – Idrottsföreningarnas dag på Lagunen – Klockan 10.00-13.00
Influencern Nathalie ”Nattid” Danielsson kommer också till sommarfesten.
Foto: Pressbild
Till arkivet