Fler återvändare till Falcons

Joachm Rosengren är tillbaka i Falcons. Foto: Falcons
Joachim Rosengren är tillbaka i Falcons.
Foto: Falcons

Förra veckan skrev vi att Innebandyklubben Landskrona, i folkmun kallad Falcons, gjort klar med den nygamle tränaren Patric Johansson. Han är dock inte den enda hemvändaren. Nu står det klart att även Joachim Rosengren är tillbaka i Falcons efter att ha lirat i Åstorp/Kvidinge.

Joachim Rosengren startade sin karriär i Falcons för att sedan spela i SSL för FC Helsingborg. Den mångsidige spelaren har även en hel del U19-landskamper för pojkar födda -92 och -93 i bagaget.

Följande spelare är i skrivande stund klara för spel i Falcons herrlag:
Tobias Ohlsson-Bååth, Jakob Bjarke, Oskar Jönsson, Simon Brne, Melvin Bengtsson, Joel Samuelsson, Kevin Assarsson-Toth, Karl Hansson, Ludwig Lehrecke, Thomas Ghilain, Johan Immerstrand, Gabriel Ohlsson, Alexander Azelius, Anders Lindberg, Stefan Zyszczak och Joachim Rosengren.

Till arkivet