Världens snabbaste allsång dyker upp igen

Med en dryg vecka kvar av festligheterna på lagunen dyker det upp några överraskningar. Den stora finalen äger rum nästa söndag och då står Måns Möller på scenen.
I somras vallfärdade Landskronaborna till Lagunen för att se Ola Selmén och Världens snabbaste allsång. I år är allsången tillbaka, nu under ledning av Nic Schröder.

Förra året gästade Världens snabbaste allsång-gänget Landskrona under SM-veckan på Lagunen, och den rekordstora publiken fick stranden att gunga. Den 3 juli återvänder de till Landskrona, denna gång med Nic Schröder i spetsen.

Världens snabbaste allsång är en rolig, musikalisk och galen blandning av allsång, karaoke, show och konsert som går rakt in i hjärtat. Publiken följer allsångstexten via storbild och sjunger/skriker/vrålar/galer till det fantastiska livebandet Elton Bolton. Allt under ledning av den karismatiske allsångsledaren Nic Schröder som peppar, guidar och tar hand om publiken mellan mixen av alla låtar.

Världens snabbaste allsång går av stapeln den 3 juli klockan 19.00 vid citystranden Lagunen i Landskrona.

Till arkivet