Handelsförening prisade ung entreprenör

Michael Herbing för Landskrona Handelsförening delade ut 10 000 kronor till Timmie Wallin för sitt entrepenörskap. Foto: privat
Michael Herbing för Landskrona Handelsförening delade ut 10 000 kronor till Timmie Wallin för sitt entreprenörskap.
Foto: privat

I samband med Landskrona Handelsförenings vårmöte på torsdagen prisades den unge entreprenören Timmie Wallin för sitt bidrag till att sätta Landskrona på den internationella destinationskartan. Medlemmar och gäster fick även, efter sedvanliga mötesförhandlingar, lyssna till ett föredrag av Göran Nordander, VD för Bjäre Chips AB. Mottot för företaget var att låta den skånska potatisen med skånsk produktion bli en utmanare på den svenska chipsmarknaden.

Det årliga hederspriset gick alltså till Timmie Wallin som driver företaget Nyhamns Fiske och Marin. Förutom ett ekonomiskt bidrag på 10 000 kronor fick han motta ett mentorskap från Landskrona Handelsförening och Mötesplats Borstahusen i syfte att utveckla sitt företagande och sin vision om fiske som destinationsutveckling.

Till arkivet