Annons

140 träffade justitie- och migrationsministern

Morgan Johansson är i Landskrona då och då. På måndagen var det EU-valet som var fokus för hans besök.

På måndagsförmiddagen bjöd Socialdemokraterna i Landskrona in justitie- och migrationsminister Morgan Johansson för att prata om valet till Europaparlamentet den 26 maj. Totalt deltog 140 personer vid det öppna mötet som ägde rum på Folkets hus.

På mötet berättade Morgan Johansson om vilka frågor som Socialdemokraterna driver i valet. Publiken fick också möjlighet att ställa frågor till ministern.
– Socialdemokraterna vill ha ett EU som sätter vanligt folk främst och är en stark global aktör i en orolig tid. Vi prioriterar trygga jobb med schyssta villkor, en offensiv politik för att bekämpa klimathotet och försvarar Europas demokratiska värderingar. Jag hoppas att Landskronaborna går till valurnan den 26 maj, säger justitie- och migrationsminister Morgan Johansson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser