Kvalitetsmässa om välmående

Gunnar Söderström berättar om att våga vara bra när Omsorgsförvaltningen arrangerar en kvalitetsmässa torsdgen den 16 maj.. Foto: Pressbild
Gunnar Söderström berättar om att våga vara bra när Omsorgsförvaltningen arrangerar en kvalitetsmässa torsdagen den 16 maj.
Foto: Pressbild

Sedan några år tillbaka arrangerar omsorgsförvaltningen i Landskrona stad kvalitetsmässa. Det hela sker i samarbete med ett flertal andra aktörer i kommunen, som till exempel pensionärsorganisationer. Årets mässa äger rum på Folkets hus torsdagen den 16 maj.

Från klockan 10.00 och fem timmar fram får besökaren möjlighet att se och höra mer om olika omsorgsverksamheter, såväl privata som kommunala. Men, det bjuds också på chansen att prova på gymnastik för både kropp och hjärna. Vid tre tillfällen under dagen föreläser Gunnar Söderström på temat ”Våga vara bra” – en föreläsning om tankens mäktiga kraft och om hur man kan plocka fram kraften och energin precis när man som bäst behöver den.
– Gunnar Söderström har mångårig erfarenhet som föreläsare, är verksam som mental coach, personlig tränare och mycket annat, säger Anna Norrman, socialt ansvarig samordnare på omsorgsförvaltningen i Landskrona stad.
– Låt dig inspireras av Gunnar, prova på sittzumba och mindfulness, samt ta chansen att prata med representanter från flera av stadens verksamheter inom omsorgen.

Bland utställarna finns bland många andra Anhörigcentrum, pensionärsföreningar, omsorgsförvaltningens rehabgrupp och Tillsammansgruppen.
– Med mässan vill omsorgsförvaltningen skapa en dialog mellan besökare och alla dem som varje dag arbetar inom omsorgen, avslutar Anna Norrman.

Kaffe, kaka och frukt står framdukat för den som blir sugen.

Till arkivet