Annons

Flamenco i världsklass på Lagunen i sommar

Las Migas är ett av många arrangemang som äger rum på Lagunen i sommar.
Foto: Pressbild

Från och med veckan efter midsommar till och med veckan innan karnevalen avlöser aktiviteterna varandra på Landskrona citystrand Lagunen. Sakta men säkert börjar schemat att fyllas och löftet om att det ska finnas aktiviteter på platsen varje dag håller på att infrias. Redan nu står det klart att det spanska flamencobandet Las Migas står på Lagunens stora scen den 8 juli.

Projektledare för satsningen är Pumphusets före detta krögare Niclas Lundblad och han lovar att det kommer att finnas något att göra för alla. Hett värre blir det den 8 juli.
– Flamencobandet Las Migas har turnerat världen över och nominerades till en Latin Grammy Award 2017 och i år släpper de albumet Cuatro. Ett passande namn då gruppen består av fyra kvinnliga musiker och det är bandets fjärde album. I samband med albumsläppet gör de en omfattande internationell turné, och tack vare ett samarbete med Malmö Sommarscen har vi lyckats få dem att gästa Landskrona, säger Niclas Lundblad, projektledare för ”Sommar i Lagunen”

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser