Annons

Amr Kaddoura räddade poäng mot serieledarna

Det märktes tydligt att det var två försvarsstarka lag som möttes när BoIS gästade Lindome GIF på söndagen. Hemmalaget hade det mesta av spelet men båda skapade chanser som kunde avgjort kampen. Avgörande var BoIS målvakt Amr Kaddoura som gjorde två kanonräddningar, en i varje halvlek. Det sämsta var publiksiffran. Endast 609 betalade åskådare såg matchen på plats.

Annons
 

Det var en jämn första halvlek och båda lagen skapade vars ett par mer eller mindre vassa målchanser. Det bästa läget hade Viktor Alexandersson i hemmalaget som dock fick se sitt fina skott från perfekt läge räddas vid stoplproten av Amr Kaddoura. Bästa chansen för BoIS hade Viktor Wihlstrand som vände på en femöring i straffområdet och prickade stolpens utsida. I halvlekens övertidsminut gjordes Max Mårtensson ner i straffområdet men domaren friade.

Andra halvlek såg till stora delar ut som den första. Lindome hade med sitt fina passningsspel en stor del av spelet men något mål blev det inte. Närmast i andra halvan av matchen var hemmalagets Gustav Hedlund som fick på ett bra skott som Amr Kaddoura tippade till en resultatlös hörna.

Att BoIS är med och krigar i toppen av serien är ingen stor överrasking. Men att Lndome GIF, som nykomlingar, har ett så pass frejdigt och fint spel kommer att överraska många lag. Det hade inte på något vis varit orättvist om Lindome knipit alla tre poängen men så blev det inte. Båda lagen är dock fortfarande obesegrade.

– Vi mötte ett starkt och bra hemmalag idag och de låg väl närmast en seger. Men jag tycker att vi gör det mycket bra. Våra mittbackar är trygga och starka, framför allt med Måns Ekvall framför. Dessutom vet vi att Amr Kaddoura är bra mot lag som Lindome. Lägg till att vi startar med en 16-åring och en 17-åring längst fram. Jag är mycket nöjd med såväl spel som poäng, säger BoIS tränare Billy Magnusson som efter en vecka med tre matcher åter kan träna normalt.
– Det har varit mycket analyserande och taktik i veckan men nu har vi inte match förrän på lördag och det känns skönt. Förhoppningsvis hinner bland annat Robin Hofsö bli hel till lördag då vi tar emot Lunds BK på IP, avslutar Billy Magnusson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser