Annons

Sociala regler diskuteras i Borstahusen

Borstahusens kapell.
Foto: Landskrona Församling

Svenska kyrkan bjuder tillsammans med Sensus in till Borstahusen Live i Borstahusens kapell på söndag. Ämnet är kulturella och sociala regler som du kan ha nytta av när du reser och eventuellt börjar arbeta utomlands.

Annons
 

Ny mat, nya lukter och helt nya sociala regler. Vad händer om jag inte ger mitt visitkort med två händer i Kina? Pratar verkligen alla amerikanare med en? Måste man tacka ja till all mat som man erbjuds i Dubai?

Att jobba utomlands är inte det enklaste här i världen, även om det ger oss den fantastiska möjligheten att uppleva andra kulturer och träffa spännande människor. Några tips kan dock vara bra att ha med sig på vägen, därför har Landskrona församling bjudit in några experter på ämnet.

Under kvällen bjuds det på mingelmat samt alkoholfria drinkar. Efter föreläsningen finns det möjlighet att delta i en enkel gudstjänst. Ungdomsgruppen Heaven kommer att medverka med sång under gudstjänsten!

Tiden är satt till klockan 17.00 och allt varar cirka två timmar.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser