Annons

Gratis taekwondoträning i sommar

Såhär såg det ut när LTA arrangerade taekwondoläger förra sommaren.

 LTA – Landskrona Taekwondo Akademi började arrangera sommarläger 2009 och i år blir det inget undantag. Mellan den 24 juni och den 21 juli arrangeras ett sommarläger för barn och ungdomar och vuxna från 7 år.

Annons
 

– Vi visste redan 2009 att många barn inte hade någon meningsfull sysselsättning eller aktiviteter under lovet. Samtidigt fanns det en stor efterfrågan att arrangera lovaktiviteter ifrån kommunens sida, säger Johan Berg för taekwondoklubben.

Under åren har verksamheten vuxit och under sommaren 2018 deltog 28 deltagare i snitt per pass i hela tre veckor. Därför utökar klubben lägret i år.
– Vi kommer att köra två pass om dagen i fyra veckor och det är kostnadsfritt för samtliga deltagare. Lägret innehåller olympisk sport taekwondo, samt föreläsning i fysträning och åldersanpassad taekwondoträning. kost och näringslära med mera, berättar Johan Berg och avslutar.
– Lägret är för alla som vill träna, nybörjare eller om man redan tränar i någon klubb, vi har grupper för alla.  Anmälan vill vi ha in senast den 30 maj via mail till info@latkd.se.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser