Oavgjort för BoIS

BoIS tränare Billy Magnusson ser fram emot söndagens premiär
BoIS tränare Billy Magnusson är inte nöjd med spelet mot Tvååker.. Han gläds dock åt att laget fortfarande är obesegrade.

Det var en tämligen avslagen historia när BoIS tog emot Tvååkers IF på Landskrona IP på onsdagen. Mest glädjande var publiksiffran på 1 946 samt att BoIS fortfarande är obesegrade.

Det syntes med en gång att Tvååkers taktik var att dra ner på tempot så mycket det bara gick. Och med BoIS ögon sett så lyckades dom.
– Vi ville egentligen dra ner tempot ännu mer, erkänner Tvååkers tränare Mårten Lundkvist och BoIS tränare Billy Magnusson håller med om att han mannar lockades in i det låga tempot.
– Vi skapar väldigt lite och är inte tillräckligt heta idag, säger han.

Och det är något som publiken kan hålla med om. I första halvlek kunde inget av lagen skapa något som påminner om någon målchans.
– Vi pratade om i pausen att vi skulle spela förbi mer och inte välja de närmaste passningsalternativen. VI ville hitta ytorna mellan deras linjer. Men vi lyckades bara till en del. De enkla individuella misstagen var dock för många och det blev ofta ett eller två tillslag för mycket, konstaterar Billy Magnusson.

De bästa BoIS-chanserna hade Sumar Almadjed men den ena gången sköt han hål i luften och den andra chansen som dök upp på övertid lyckades Johan Ekelundh i Tvååkers mål få till hörna.

Även Tvååker hade en skaplig chans när en av deras anfallare lyckades springa sig fri men hans skott gick utanför Kevin Alms mål.
– Vi hade kanske matchens bästa chans men vi lyckades inte få in bollen. Men totalt sett så är vi nöjda med poängen, säger Mårten Lundkvist.
– Vi är definitivt inte nöjda men vi får glädjas åt att vi är obesegrade, avslutar Billy Magnusson.

Det oavgjorda resultatet innebär att BoIS ligger på tredje plats efter fem omgångar. Nästa match spelas redan på söndag då BoIS möter serieledarna Lindome på bortaplan.

Till arkivet