Annons
Måndagen den 17:e januari
3°C 4.6m/s
Dagens namn: Anton, Tony

BoIS krossade Åtvidaberg

Uppdaterad 19.25

Det var inget snack om saken när BoIS gästade klassiska Kopparvallen för att möta Åtvidabergs FF på lördagen. BoIS vann med hela 5-0. Noterbart är att de fem målen gjordes av fem olika spelare. I tur och ordning såg Jacob Ondrejka, Robin Hofsö, Måns Ekvall, Hampus Ferhm och Filip Olsson till att storsegern bärgades.

Annons
 

BoIS har fått en kanonstart på säsongen och tränare Billy Magnusson är av naturliga skäl en glad prick denna lördag.
– Det är klart att jag hellre hade haft tolv poäng än tio. Men vi ska vara ödmjuka. Det är en tuff serie, säger tränaren samtidigt som han äter lasagne innan den långa bussresan till Landskrona.

BoIS fick en hörna redan i den första minuten och då det gått 90 sekunder knoppade Jacob in bollen.
Efter en kvart var det dags för 2-0. Även denna gången var det ett nickmål och det var Robin Hofsö som fick till en perfekt träff med pannan.

I slutet av första halvlek slappnade BoIS av en aning men något mål lyckades inte hemmalaget göra.
 – Det var de sista 15 minuterna på första halvlek som vi inte var hundra procent fokuserade men det redde ut sig och resten av matchen har vi i vår hand, säger Billy Magnusson.

Och visst har han rätt. Redan fem minuter in i andra halvlek får Måns Ekvall på en kalasträff och 3-0 är ett faktum och där ger Åtvidaberg mer eller mindre upp.

Efter en timmes spel gör Hampus Ferhm sitt första a-lagsmål och med fem minuter kvar slår Filip Olsson spiken i kistan och gör 5-0.
– Jag tycker att vi var lika bra mot Oskarshamn men de bjöd på bättre motstånd. Men visst där det skönt för självförtroendet att göra fem mål, avslutar Billy Magnusson.

Närmast väntar Tvååkers IF som gästar Landskrona IP den 1 maj.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser