Annons

Två Landskronasimmare till Junior-EM

Trippla NM-medaljer fixade LS-simmaren Linus Kahl i vintras. Nu vankas det JEM för gotlänningen som tävlar för Landskronaklubben. Foto:Privat.

Christoffer Dellhede och Linus Kahl är uttagna till Junior-EM i simning 3-7/7 i Kazan, Ryssland. Christoffer gör, i och med uttagningen, landslagsdebut vid 18-års ålder. Linus är mer rutinerad i landslagssammanhang och gör sitt andra EJM i rad.
-Vi är otroligt glada att se två LS-are på EJM. Extra glädjande är att Landskrona Simsällskap, tillsammans med Helsingborg, med två deltagare vardera är bäst representerade av samtliga svenska föreningar, säger tränaren David Söderstjerna.

Christoffer Dellhede tävlar i Ryssland i sommar även han. Foto:Privat.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser