Annons

Hon är årets valborgstalare

Nätverket Maja är ett kvinnligt nätverk med fäste i Landskrona som anser att det alltmer är värdefullt att skapa forum där vi faktiskt möter varandra personligen i ett rum. Därför träffas man en gång i månaden på Linc, Weibullsholms företagshus. Nätverkets grundare Cathrin Cronqvist är årets valborgstalare.

Grundaren av det lokala kvinnliga Nätverket Maja, Cathrin Cronqvist, är årets valborgstalare i Landskrona.

Annons
 

Strax innan det är dags för Sommargreven att utkämpa kampen till häst mot Vintergreven på stranden norr om Strandpaviljongen och deklarera att våren är här är det dags för Cathrin Cronqvist att presentera sig för Landskronaborna.
– Jag känner mig hedrad över att bli tillfrågad. Jag är väldigt glad att mitt arbete för att stärka kvinnorna i Landskrona med omnejd genom Nätverket Maja. På bara ett par månader har vi blivit cirka 90 medlemmar, säger Cathrin Cronqvist glatt.

Cathrin Cronqvist är affärsutvecklare och har bott två år i Landskrona. I januari startade hon upp ett nätverk för kvinnor, Nätverket Maja, som fått sitt namn efter Cathrin Cronqvists mormor.
–  Det finns onekligen ett stort behov av denna typ av verksamhet och jag är glad att kunna driva detta vid sidan av min huvudsyssla som affärsutvecklare där jag jobbar med att hjälpa organisationer, chefer och medarbetare att utvecklas genom rätt kompetensutveckling. Nätverket handlar om detsamma – att tillsammans utvecklas, stötta och värna om varandras erfarenheter och kompetenser. En blandning av ett socialt nätverk och ett affärsnätverk är visionen. En balans helt enkelt.

Valborg firas även i övrigt som traditionen bjuder med sång och majbål. Firandet tar sin början på Rådhustorget klockan 19.30 där man sedan under ledning av Eslövs Trumkår promenera ner till stranden. Klockan 20 inleds sedan valborgsfirandet nedanför Strandpaviljongen med körsång.

 

2 kommentarer till "Hon är årets valborgstalare"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Valborg med tjusig utsikt

  2. Pingback: Landskrona Direkt | Tidigare valborgsfirande

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser